Steve Future

Steve Future firar 35 års som artist 5 juni! Han debuterade på Kristianstads Jazz Festival 1984. Han har tidigare spelat på Fasching, Mosebacke och Kägelbana och Nyligen fyllde han Engelen en onsdag kväll och ägde stället ..med 1500 live gig i Sverige, Norge, Finland, Estland, Canada, USA & England han har fått en stor uppskattning utan för Norden och Singeln ”Brand New Day” snurrade mer än 9000 ggr i USA och låg på Topp 200 på 163 e plats i början av 2016. Nu kommer också videon ”Brand New Day” och hans 6 E Skiva en EP ” Four Citys ”som följs av ytterligare 3 EP som är inspelade under en 3 års period 2014 -2017.

Musiken är inspelad i 7 olika städer New Orleans, New York, London, Berlin, Stockholm & Göteborg. Från stora till små studios med kända och okänd musiker från USA, UK och Sverige. Totalt finns 25 Songs därav 23 original skapat av Steve Future i sessions med alla dessa fantastiska vänner o musiker som gör så att det blir sant .. alla med sina själar ..

En musikvagabond har landat

Byline: Sara Strömberg

Nyligen låg han på amerikanska Topp 200 samtidigt som Zara Larsson. Bror Stefan Pettersson, eller Steve Future som han kallar sig som artist, vill göra världens längsta munspelssolo i Hummelstugan och skaka liv i Åres bluesscen. Men först framträder han på Jazzköket med nya plattan ”7 cities” i bagaget.

ÅRE
Från sitt vindsfönster har Bror Stefan Pettersson utsikt över Undersåker centrum; Byvägen, Strandbergs Ica och folklivet på parkeringen. Men han ser också vidderna; skogen, vattnet och fjällen. Mixen som han behöver.

– Det är här jag färdigställer mycket av mitt låtmaterial och det är här jag hämtar mycket av min inspiration. Jag sitter ofta här vid köksbordet och skriver.

Han tar emot barfota, iklädd en paisleymönstrad skjorta och blåjeans. Bjuder på svart kaffe, men också lite livemusik. Under tiden jag är där hinner han både spela gitarr och munspel och sjunga. Det är bara förmiddag, men han har redan gått morgonpromenad, repat och tränat på gymmet……

Läs mer ….